Четверг, 18.04.2024, 22:46
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2011 » Июнь » 11 » 11.06.11
12:45
11.06.11

Починаючи з 06.06.11р., протягом тижня, адвокати Харківського Офісу Громадського Захисту (ХОГЗ) були задіяні в навчальному семінарі «Розвиток інституційної спроможності неурядових організацій, які надають безоплатну правову допомогу в Україні».

Цей захід було організовано і проведено командою працівників, що очолюють програму «Верховенство Права» Міжнародного Фонду «Відродження», він проходив на базі відпочинку «Узлісся» біля м. Львів.

Головними учасниками семінару були представники більшості неурядових організацій зі всієї України. Головним чином, протягом цієї зустрічі мова йшла про стратегічне планування діяльності громадських організацій, а саме: про місію та цінності лідера та організації, про правила формулювання місії, про стратегічне планування як невід»ємний елемент управління організацією, про роль і основні функції лідера в організації, про правила ефективного вирішення питань, з якими, в першу чергу стикається керівник, про мотивацію членів організації, що працюють всередині команди, про побудову ефективної командної роботи в організації, про правила взаємодії з працівниками засобів масової інформації.

Особливо слід відзначити, що для учасників семінару була надана можливість безпосереднього спілкування з М. Мартиновичем (віце-ректором Українського Католицького Університету).       

Просмотров: 850 | Добавил: АЛЕКСЕЙ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]